Usluge Due Diligence

Ako ste korak ispred svoje konkurencije i upoznati ste sa realnim poslovanjem vaših partnera, konkurenata, trećih stranaka. Kako da dokučite ono što vam nije jasno u poslovanju partnera i nejasno postaje vidljivo i jasno? Promjenite kut gledanja na informacije i to će doprinijet rješavanju problema i donošenju vama važnih odluka. Jednostavno rečeno, Due Diligence je istraga koju bi svaka odgovorna osoba trebala obaviti prije ulaska u posao sa bilo kojim partnerom, potpisivanja ugovora ili transakcije s drugom stranom u čiju pouzdanost niste sigurni.

Mi Vam možemo pomoći u procjeni i donošenju poslovne odlke, te pomoći u određivanju ciljeva i razviti strategiju. Takav proces omogućuje nam identificirati slabe i/ili jake točke vaših potencijalnih partnera, dobavljača, konkurentskih tvrtki te vam na taj način pomoći u ostvarivanju prednosti u poslovanju.

 • diskretne provjere o identitetu i – reputaciji tvrtke
 • detaljne istrage poslovanja i pojedinaca koji stoje iza tvrtke
 • provjere reputacije ključnih osoba u tvrtki
 • prikupljanje podataka iz životne i poslovne okoline ključnih osoba
 • utvrđivanje mogućih poveznica ključnih osoba u tvrtki s političkim i/ili kriminalnim skupinama
 • provjere imovinskih statusa tvrtki i vlasnika
 • definiranje sigurnosti vaših investicija
 • analiza organizacije poslovnih procesa i upotrebe ljudskih resursa
 • analiza mogućih prijetnji i šteta od suradnje s nepouzdanim tvrtkama
 • planiranje i provedba mjera zaštite poslovnih tajni, informatičkih sustava, ekonomskih i osobnih podataka
  protuprislušni pregledi prostorija
  Na Vaš zahtjev ozvučiti Vaš prostor video i zvučno..

POSLOVNA SIGURNOST

Veliku pozornost pridajemo sigurnom poslovanju vaše tvrtke, sigurnosti intelektualnog vlasništva, vašoj imovini i reputaciji. Informacije koje vam omogućimo iskoristite za generalnu prevenciju, promjenu procedura, uvođenje organizacijskih, tehničkih i softverskih rješenja koja doprinose općoj sigurnosti poslovanja.

USLUGE IZ DOMENE ANALIZE I VJEŠTAČENJA

Detektivska agencija Pasco nudi usluge iz domene analize i vještačenja u suradnji sa eminentnim stručnjacima iz područja Grafologije, biokemijskih vještačenja, poligrafsko vještačenje, prometna vještačenja.

UPORABA BESPILOTNIH LETJELICA

Novo u ponudi detektivske agencije Pasco je uporaba bespilotnih letjelica Dronova. Uporabom Dronova moguće je nadgledanje izvođenja radova na vašem poslovnom ili stambenom kompleksu. Ako ste na poslovnom putu a od vitalnog je interesa da ste upućeni u proces izvođenja radova, foto video snimkom drona moguće je biti apsolutno upoznat sa cjelokupnim izvršenjem radova na vašem gradilištu.

Nadalje polojoprivrednici koji posjeduju velike parcele zemljišta uporabom drona mogu samo nekoliko minuta pregledati klijalost usjeva. Nedostaci u klijalosti, te se u realnom vremenu može vidjeti što je potrebno za usjeve a bez potrošnje vremena i obilaska nekoliko hektara zemljišta. Iz visine je daleko bolji pogled.