VIP žaštita

Novo u ponudi je i ponuda iz Sigurnosti kao što je „VIP zaštita“ zaštita osobe uz konstantnu pratnju zaštitara. Sigurnost i zaštita djece kao i izgradnja PANIC room unutar vašeg životnog prostora.

POSLOVNA SIGURNOST

Veliku pozornost pridajemo sigurnom poslovanju vaše tvrtke, sigurnosti intelektualnog vlasništva, vašoj imovini i reputaciji. Informacije koje vam omogućimo iskoristite za generalnu prevenciju, promjenu procedura, uvođenje organizacijskih, tehničkih i softverskih rješenja koja doprinose općoj sigurnosti poslovanja.

USLUGE IZ DOMENE ANALIZE I VJEŠTAČENJA

Detektivska agencija Pasco nudi usluge iz domene analize i vještačenja u suradnji sa eminentnim stručnjacima iz područja Grafologije, biokemijskih vještačenja, poligrafsko vještačenje, prometna vještačenja.

UPORABA BESPILOTNIH LETJELICA

Novo u ponudi detektivske agencije Pasco je uporaba bespilotnih letjelica Dronova. Uporabom Dronova moguće je nadgledanje izvođenja radova na vašem poslovnom ili stambenom kompleksu. Ako ste na poslovnom putu a od vitalnog je interesa da ste upućeni u proces izvođenja radova, foto video snimkom drona moguće je biti apsolutno upoznat sa cjelokupnim izvršenjem radova na vašem gradilištu.

Nadalje polojoprivrednici koji posjeduju velike parcele zemljišta uporabom drona mogu samo nekoliko minuta pregledati klijalost usjeva. Nedostaci u klijalosti, te se u realnom vremenu može vidjeti što je potrebno za usjeve a bez potrošnje vremena i obilaska nekoliko hektara zemljišta. Iz visine je daleko bolji pogled.